Vona Gábor önpusztító politikát folytat

A Jobbik hazugsággépezetének kiemelkedő személye, Szávay István az MVM-et és a CÖF-CÖKÁ-t rágalmazza, pártja lejáratását az MVM támogatásával megvalósuló politikai plakátok megjelentetéséhez köti.
Szávayt a Jobbik odavetette elénk könnyű prédának.

Fő üzenetünk a szédült társaságnak, hogy az MVM támogatásából politikai plakátolásra egy fillért sem használtunk fel.

Vona Gábor és a párt vezetése támadások nélkül is önpusztító politikát folytat. Mára a magyar emberek nagy többsége világosan látja, hogy a Jobbik üzleti tényezővé vált. A párt dolga, hogy plakát üzelmeikért a törvény előtt miként állnak helyt.

Az MVM, a CÖF-CÖKA révén, a magyar civilek világát segíti a közjó érvényesítéséhez és a közösségek összefogásához, valamint a közhasznúság elvének erősítésére szolgál. A CÖF-CÖKA önkéntes szolgáltatásainak bemutatásával, hosszú távú elkötelezettséggel biztosítja a célok megvalósítását.

Az „Amit szabad a Soros-féle Jupiternek, nem szabad a (kis)ökörnek” mondás szertefoszlóban van. Egyre több állami és magáncég érzi át, hogy szüksége van a társadalom felé felelősséget gyakorolni, és nem nézheti tétlenül hazája közösségei és gazdasága elleni egyoldalú, külföldről érkező támogatások civileket megosztó jelenségét.

A Jobbik portája nagymértékű takarítást igényel.

CÖF-CÖKA vezetősége

https://civilosszefogas.blogstar.hu/./pages/civilosszefogas/contents/blog/43107/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?