Dicsőség a Soros-Simicska szivárvány média koalíciónak!


A Magyar Nemzet hazafias felbuzdulásból tette közzé a nigériai nagykövet levelét, amelyben vitatja az ország AIDS fertőzöttségére vonatkozó általam közzétett adatokat. Kis spéttel a 444 is átvette a baráti sajtó állításait. A dolog lényege, hogy a nagykövet szerint Nigériában csupán 3,2 millió ember HIV fertőzött, és ez arányaiban jóval kisebb mint az általam közölt adat. Ez tényleg nagyon megnyugtató.

Azt persze a Magyar Nemzet kezdetben diszkréten kezelte, hogy az általam közölt adat, melyet felolvastam Kásler Miklós Széchenyi-díjas egyetemi tanártól származnak.

A kutatások szerint nem Wiston Churchilltól, hanem Joseph Goebbelstől származik az az idézet, mely szerint:"Csak azt a statiszikát hiszem el, amit én magam hamisítottam".
Felhívom a Magyar Nemzet figyelmét, hogy ez is idézet...

A kérdés tehát, kinek higgyünk inkább, a nemzetközi hírű tudósnak, vagy a nagykövetnek. Ezt talán bízzuk az olvasók bölcsességére.

Az egy más kérdés, hogy a migrációnak vannak közegészségügyi kockázatai. Másik kérdés, hogy a nagykövet nyilatkozata mennyire nyugtatja meg a migránsok által elkövetett szexuális bűncselekmények áldozatait.

A lényeg, hogy a Simicska-Soros média együttműködése a "szilárdság frontja". Dicsőség a hős szerkesztőknek és újságíróknak.

Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

1
https://civilosszefogas.blogstar.hu/./pages/civilosszefogas/contents/blog/50557/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-04-01 00:19:50
Ismét bebizonyosodott tehát, hogy a tények sohasem "homályosították el" a kommunisták éleslátását.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?